Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Trnova pot selitve po meri razvitih aplikacij na Microsoft Azure

Podatki in IT-storitve neustavljivo silijo v oblak. Pri selitvi IT-okolij se prej ali slej srečamo tudi z manjšim ali večjim številom po meri razvitih aplikacij. Na predavanju se bomo posvetili tematiki načrtovanja selitve unikatnih aplikacij na oblačno platformo Microsoft Azure. Primož Brečko, Senior Solutions Architect v Agitavit Solutions bo orisal, s katerimi izzivi se bomo pri selitvi v oblak srečali in kako lahko nanje odgovorimo ter na konkretnem primeru oblačne storitve odgovoril na vprašanje, kako postaviti ustrezna produkcijska in testna okolja za tovrstne aplikacije.

Primož Brečko

Agitavit Solutions d.o.o.

Primož Brečko je IT strokovnjak z več kot 15 leti izkušenj na področju razvoja programske opreme, načrtovanja arhitektur informacijskih sistemov, upravljanja in administracije IT sistemov ter vodenja projektov. Kot arhitekt informacijskih sistemov sodeluje pri sistemski analizi ter načrtuje logične arhitekture tako lokalnih (on-premise) kot tudi Microsoft Azure rešitev.