Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Vzdrževanje SCCM in WSUS okolja

Za dobro odzivnost orodij za upravljanje SCCM in WSUS okolja je treba poskrbeti tudi za redno vzdrževanje. Med predavanjem si bomo pogledali, katera opravila je dobro avtomatizirati in kako to naredimo s pomočjo različnih skript. Pogledali si bomo tudi nekaj trikov in nasvetov za optimizacijo WSUS konfiguracije (SSL, SQL DB namesto WID, optimizacija WSUS baze ...).

Jože Markič

Jože Markič s.p

Jože Markič se z Microsoftovimi tehnologijami profesionalno ukvarja že od leta 2003, od leta 2007 pa je aktiven tudi kot MCT predavatelj Microsoftovih tečajev. Svoje znanje nenehno izpopolnjuje na različnih izobraževanjih in projektih. Kot aktiven MCT predavatelj si vzame čas tudi za Microsoftove izpite, s katerimi še dodatno potrdi svoje bogato znanje, ki ga pridno deli tako s strankami kot tudi z udeleženci različnih tečajev in delavnic. Večino časa dela z Windows strežniki, Windows klienti, aktivnim imenikom ter skupinskimi politikami v Microsoft okoljih. Zadnjih nekaj let aktivno predava in dela na področju virtualizacije (Hyper-V & Azure) in upravljanja Windows sistemov (AD, GPOs, SCCM,…).