Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Work as a Team in Teams – 3 primeri iz prakse

Predavanje je razdeljeno na 3 sklope: V prvem sklopu bomo zajeli spremembe, ki se dogajajo v novodobnem managementu ter izzive, ki jih le-ta prinaša. Skozi praktične primere bomo preverili rešitve, ki so direktno ali indirektno povezane z orodji, kot je Microsoft Teams. V drugem sklopu bomo povezali vsebino iz prvega dela ter jo predstavili v 3 primerih iz prakse. Kakšne izzive smo v podjetjih iz različnih sektorjev zaznali, na kakšen način smo pristopili k reševanju, kaj smo ob zaključku implementacije spoznali ter kaj so podjetja pridobila tako na kratki kot dolgi rok. V tretjem sklopu pa bomo povzeli vse skupaj v celovit pregled Microsoft Teamsov in preverili, katere lastnosti so tiste, ki naredijo Microsoft Teams eno izmed boljših orodji na trgu.

Iztok Pavlin

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

Iztok se je pridružil ekipi Business Solutions konec leta 2018, kjer je sedaj zaposlen kot Team Lead. Z 10 letnimi delovnimi izkušnjami na področju prodaje, marketinga in projektnega vodenja v IT svetu, z znanjem s področja razvoja novih poslovnih priložnosti in vodenjem mednarodnih ekip, je Iztok prava oseba pri predstavitvi sodobnega orodja Microsoft Teams in z njim prikaza, kako lahko takšno orodje pripomore podjetju pri rasti in optimalni organizaciji delovnih procesov. Svoje znanje in veščine deli na številnih internih projektih, trenutno najaktualnejši je Blockchain projekt, ki združuje več kot 60 člansko mednarodno ekipo in premika meje v modni industriji. Pred tem je vodil projektno pisarno na Outfit7, kjer je vpeljeval in izboljševal nove ter obstoječe procese, glavni cilj pa je bil usmerjanje, vodenje in mentoriranje preko 50 projektnih vodji. Skupaj z ekipo so pripeljali podjetje med najboljše razvijalce mobilnih iger na svetu. Sam pravi, da ne mara javnega nastopanja, poslušalci pa pravijo, da se karizmatični govorec, tukaj močno moti.