Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delivering SOC with Microsoft security stack

In recent years you could only hear companies talking about SOC. Everyone has it or wants it. Nobody knew what SOC should look like and what they would do. Microsoft security stack enables efficient delivery of SOC services for in-house SOC teams or MSSP.

Blaz Babnik

NIL

Analitik kibernetske varnosti, NIL dr. Blaž Babnik ima več kot 25 let izkušenj v IT. Že v času študija in raziskovalnega dela na univerzi je sodeloval z vodilnimi slovenskimi IT podjetji. Poleg izkušenj z administracijo Linux in Windows strežnikov, omrežnih naprav in baz podatkov, ima Blaž bogate izkušnje z vodenjem prenov, nadgradenj, migracij in varovanjem velikih informacijskih sistemov. NIL-u se je pridružil leta 2018, kjer je dve leti opravljal naloge vodje varnostno operativnega centra (SOC) za stranke. Danes pa je Blaž vodilni varnostni analitik v NIL-ovem SOC, kjer se posveča razvoju in uvedbi varnostnih storitev s pomočjo Microsoftovih orodij. Blaž Babnik je leta 2002 diplomiral in 2007 doktoriral na Fakulteti za elektrotehniko, Univerze v Ljubljani. Je nosilec številnih certifikatov s področja varnosti: CISSP, SC-200, GCIH, GMON , GIAC Advisory Board Member, MS-500, Security+, idr.