Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Izkoristite moč napredne analitike s pomočjo umetne inteligence

Podjetja se močno spogledujejo z možnostmi uvedbe umetne inteligence, predvsem ko iščejo nove načine za optimizacijo poslovanja. V praksi pa ne vedo točno, kako se projektov lotiti in kako jih umestiti v njihovo okolje in poslovanje. V sklopu predavanja si bomo pogledali na kakšen način si poenostavimo razvoj modelov strojnega učenja z uporabo gradnikov, ki so na voljo v oblačnem okolju Azure. Predavatelj bo v sklopu predavanja prikazal, kako izvesti avtomatizacijo zbiranja in čiščenja podatkov v realnem času, razviti ter verzionirazi modele z MLOps ter kako implementirati naučene modele v okolje organizacije. Udeležencem bo skušal približati nove tehnologije s pomočjo dobrih primerov iz prakse.

Matic Rogar

ADD d.o.o.

Matic Rogar je podatkovni znanstvenik in vodja »Data Science« področja v ADD. Njegovo tehnično znanje obsega širok spekter naprednih analitičnih metod in uporabe umetne inteligence v praktičnih aplikacijah. Vodi in sodeluje na projektih s področja napredne analitike in umetne inteligence, ki jih v ADD izvajamo za različna področja in industrijah. Ima bogate izkušnje na področju rabe robotike v industriji, »predictive« in »prescriptive« vzdrževanja, napredne videoanalitike, stream analitike, uporabe text mininga ter napovedovanja trendov. Pred prihodom v ADD je bil zaposlen v podjetju Ektimo d.o.o kot podatkovni znanstvenik in machine learning inženir.