Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

mi.Mercator – Employee Experience Platform

Mercator zaposluje 21 tisoč ljudi na petih trgih. Kot ključni fokus so si zastavili cilj poenotenosti trgov tako z vidika interne komunikacije kot tudi delovanja skupine. V sodelovanju z Agitavit Solutions se je rodila ideja o mi.Mercator − platformi, namenjeni zaposleni vseh družb Skupine Mercator, s katerim gradijo digitalno izkušnjo vsakega posameznika. Za podjetje z različnim digitalnim predznanjem zaposlenih in nizkim odstotkom zaposlenih z dostopom do interneta je interna digitalizacija velik korak. Vse spremembe načrtno podpirajo s krepitvijo blagovne znamke delodajalca, saj si prizadevajo, da zaposleni spremembe razumejo in jih sprejemajo v luči izboljšanja kakovosti njihovega časa, posvečenega delu. Le tako lahko svojim kupcem ponudijo najboljšo izkušnjo. Pogledali bomo, kako smo se lotili projekta, katere izzive nam je digitalizacija prinesla in kaj smo se pri tem naučili. Posebno pozornost bomo ob tem namenili tehničnemu vidiku platforme in prihodnjemu fokusu digitalne izkušnje Mercatorjevih zaposlenih.

Peter Javornik

Agitavit Solutions d.o.o.

Peter Javornik ima več kot 15 let izkušenj v IT industriji, pri čemer se je usmeril predvsem na področje Microsoftovih tehnologij. Zadnja leta so njegov fokus predvsem rešitve digitalnega delovnega okolja (SharePoint, O365, Dynamics CRM idr.), v Agitavit Solutions pa vodi program Digital Workplace.  

Tina Zafred

Mercator, d.d.

Tina Zafred zadnjih deset let deluje na IT področju, kjer je v svetovalni vlogi uspešno sodelovala z največjimi slovenskimi podjetji. V Mercatorju med drugim vodi področje interne digitalizacije in je produktni vodja mi.Mercator platforme. Tino pri delu vodi strast do izboljšanja digitalne izkušnje zaposlenega, katero v Mercatorju razvijajo na mi.Mercator platformi. Pri implementaciji projektov interne digitalizacije v ospredje postavlja povezovanje digitalizacije in nenehnega razvoja zaposlenih s poudarkom na razvoju novih digitalnih in mehkih veščin.