Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

NUJNE nastavitve za večjo varnost v okolju Windows

Maja 2019 (stari dobri časi) sem pred polno dvorano izvedel predavanje »10 NUJNIH nastavitev za večjo varnost«. Dve leti in še malo pozneje je čas, da pogledamo, če se je od takrat kaj spremenilo. Ali moji nasveti še veljajo oz. ali bi zdaj predlagal kaj drugače. Predavanje temelji na pridobljenih izkušnjah (pa tudi »buškah in polomljenih zobeh«) pri implementaciji predlaganih nastavitev. Za predlagane nastavitve si bomo tudi preko demonstracij pogledali možne pristope, strategije in dobre prakse za implementacijo le teh.

Miha Pihler

Mikeji d.o.o.

Miha Pihler ima več kot 15 let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami. Specializira se za Windows strežniško okolje, aktivni imenik, Exchange in varnost v Microsoft okoljih. Pogosto sodeluje pri pisanju tehničnih člankov, knjig in tečajev. Je reden predavatelj na domačih in tujih konferencah in Microsoft skupnostih. Več kot 12 let je MCT in MVP in je eden redkih ljudi na svetu, ki je pridobil dva certifikata Microsoft Certified Master (MCM) – za Exchange in Active Directory. Miha Pihler trenutno med drugim dela na projektu v podjetju s seznama »Fortune 100«.