Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Office 365 in varnost

Ste se v zadnjih letih preselili v Office 365? Uporabljate vedno več storitev v Office 365? Exchange, OneDrive, Teams? Druge storitve? Microsoft je v Office 365 vnesel veliko varnostni in varnostnih rešitev. Vseeno pa mora določene varnostne nastavitve izvesti sistemski skrbnik, ki skrbi za ta Office 365. Gre predvsem za varnostne nastavitve, ki so specifične za posamezne organizacije. Če skrbite za Office 365, če skrbite za varnost, potem je to predavanje namenjeno vam. Pogledali si bomo tako Exchange varnostne mehanizme kot tudi Azure Active Directory, MFA, opcije za registracijo uporabnikov, »Conditional Access« pa tudi Windows Defender for Endpoint.

Miha Pihler

Mikeji d.o.o.

Miha Pihler ima več kot 15 let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami. Specializira se za Windows strežniško okolje, aktivni imenik, Exchange in varnost v Microsoft okoljih. Pogosto sodeluje pri pisanju tehničnih člankov, knjig in tečajev. Je reden predavatelj na domačih in tujih konferencah in Microsoft skupnostih. Več kot 12 let je MCT in MVP in je eden redkih ljudi na svetu, ki je pridobil dva certifikata Microsoft Certified Master (MCM) – za Exchange in Active Directory. Miha Pihler trenutno med drugim dela na projektu v podjetju s seznama »Fortune 100«.