Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

»Onboarding« zaposlenih na daljavo

Mobilni svet, kjer vse več zaposlenih dela od doma, nekateri imenujejo kar »workcation«. Pri tem se srečujemo z izzivi, ki si jih še pred kratkim nismo niti predstavljali. Kako naj enostavno in varno »opremimo« novega zaposlenega, če pa niti HR niti IT niti novi zaposleni niso prisotni v prostorih podjetja? Kako lahko zagotovimo, da bodo zaposleni do poslovnih vsebin dostopali varno, bodisi s službenih ali osebnih naprav, katere bomo lahko centralizirano upravljali in jih tako imeli pod kontrolo? Kako lahko poskrbimo za celoten življenjski cikel naprav in identitet? Vse to in še več so vprašanja, ki so nam jih podjetja začela postavljati. Skupaj z našimi strankami smo razvili nove procese za vključevanje in upravljanje naprav v korporativno okolje. Tako jim omogočimo, da se uspešno spopadajo z novo realnostjo dela.

Peter Zdovc

SPAN d.o.o., Ljubljana

Peter Zdovc deluje v vlogi arhitekta rešitev v storitvenem oddelku podjetja SPAN. Na področju IT deluje več kot 25. V tem obdobju je kot svetovalec na področju načrtovanja in uvajanja Microsoftovih infrastrukturnih storitev sodeloval pri uvajanju tehnologij v mnoga slovenska in mednarodna podjetja ter organizacije. Zadnja leta se ukvarja predvsem z rešitvami v okviru storitev v oblaku. Azure je njegov glavni fokus.  

Jan Bočko Kuhar

SPAN d.o.o., Ljubljana

Jan je sistemski arhitekt s specializacijo na področju upravljanja klientov. Največ časa preživi v Windows Deploymentu, upravljanju klientov in reševanju s tem povezanih težav.