Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Reactive Extensions 101

Rx je knjižnica za pisanje asinhronih ali dogodkovno-orientiranih programov. Knjižnica nam omogoča nadzor in upravljanje z bodočimi zaporedji dogodkov, kot bi pisali običajne LINQ poizvedbe. Gre za že dlje časa obstoječo tehnologijo, ki je voljo v različnih jezikih. Kljub svoji uporabnosti, pa ji pozornost posvečajo le redki c# razvijalci. Namen predavanja je predstaviti osnove in uporabnost knjižnice na nekaj praktičnih primerih.

Goran Šiška

Adacta d.o.o.

Goran Šiška ima več kot petnajst let izkušenj z razvojem najrazličnejših programskih rešitev: od pravnih, zavarovalniških in geografskih informacijskih sistemov do storitev v oblaku in računalniških iger. Doma se počuti tako pri ustvarjanju uporabniških izkušenj kot optimizaciji indeksov v podatkovnih skladiščih. V zadnjih letih deluje kot pogodbeni razvijalec/svetovalec in kadar se mu ponudi priložnost kot predavatelj. Posebno pozornost namenja orodjem in metodologijam, ki omogočajo trajnostni razvoj programskih rešitev.