Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

RPA – prišla je revolucija v avtomatizaciji poslovnih procesov

Comtrade je že nekaj let zelo uspešen pri implementaciji rešitev RPA (Robotic Process Automation). Ugotovite, zakaj je ta segment programske opreme za podjetja najhitreje rastoč po vsem svetu in kako izgleda izvajanje te inovativne tehnologije v praksi. Govorili bomo o analizi kot ključni dejavnosti, ki zagotavlja uspešno uvajanje robota in o primerih uporabe te tehnologije. Prav tako bomo spregovorili o običajnih izzivih pri implementaciji. Poseben del predavanja bo namenjen tehničnim elementom platforme. Cilj našega predavanja je predstaviti tehnologijo, ki bi jo lahko uporabili v vaši organizaciji. Pri tem pa vam lahko pomagamo prav mi. Na koncu bo predstavljen še realen projekt v praksi (študija primera), pri katerem bomo predstavili pričakovanja naše stranke pred izvedbo rešitve in koristi, ki jih dosegajo po implementaciji robota.

Marko Jovanovic

Comtrade System Integration

Marko Jovanović se že nekaj let ukvarja z razvijanjem podjetij v IT industriji in svetovanjem na področju digitalne transformacije. V podjetju Comtrade vodi skupino za razvoj poslovanja (Account Development) in koordinira projekte za izgradnjo sodobnih analitičnih platform v Azure, implementacijo programskih robotov v različnih panogah ter posodobitev infrastrukture in selitev v oblak. V prejšnjem obdobju je delal za enega najhitreje rastočih zagonskih podjetij na Danskem. Svojo kariero pa je začel v podjetju, ki je eno zadnjih samorogov v evropskem IT svetu. Sam verjame, da na današnjo tehnologijo ne bi smeli gledati skozi IT projekte, ampak skozi njen potencial, da spremeni in izboljša poslovni model ter način, kako organizacije pomagajo svojim strankam in uporabnikom. V tem smislu digitalna preobrazba nima alternative, ampak se postavlja vprašanje, kdo bo proaktivno postavil nove standarde in kdo se bo moral reaktivno prilagoditi.