Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Učinkovito delo na daljavo s pomočjo interaktivnega zaslona in videokonferenčnega sistema podprto s primeri dobre prakse

Leto 2020 je bilo za vse prelomno leto. Od podjetij je situacija, ki je nastala z razglašeno epidemijo, zahtevala takojšnjo prilagoditev. Ljudje po vsem svetu so se tako nenadoma morali prilagoditi novim načinom dela. Ti pa so od podjetij zahtevali hiter tehnološki napredek. Medtem ko virus v nekaterih delih sveta miruje, se na drugem koncu spopadajo z novim valom. Zato se podjetja trudijo, da so delovna mesta v trendu z inovativno tehnologijo. Digitalne rešitve pa so tiste, ki imajo bistveno vlogo pri prilagajanju podjetij na koronavirusno krizo. Če so podjetja pred pandemijo težila k skupnim delovnim prostorom, znotraj katerih je imel vsak posameznik zagotovljeno svoje/individualno delovno mesto, je nova realnost to vsekakor postavila na glavo. Večina ljudi je delala od doma, kjer niso imeli fizičnega stika s sodelavci in poslovnimi partnerji. Sodelovanje je zahvaljujoč sodobnim tehnologijam postalo fleksibilnejše in enostavnejše.

Aleš Celcar

Inovatio d.o.o.

Aleš Celcar - direktor in lastnik podjetja Inovatio d.o.o. s 15 letnimi izkušnjami na področju implementacije interaktivnih rešitev in povezanih storitev v šolska in poslovna okolja. Vizija, s katero vodi podjetje, je, da je za uporabo novih tehnologij ključna implementacija in pravilni pristop pri vpeljevanju v delovni proces. S sodelovanjem pri številnih projektih v Sloveniji in v tujini je pridobil zaupanje številnih uveljavljenih blagovnih znamk, ki jih podjetje Inovatio d.o.o. zastopa v širši regiji.  

Marko Rakuša

Inovatio d.o.o.

Marko Rakuša je vodja razvoja poslovanja pri podjetju Inovatio d.o.o. Po poklicu je univerzitetni diplomirani ekonomist z več kot 10 letnimi izkušnjami na področju prodaje in implementacije IT produktov in storitev v poslovne procese uporabnikov. Pri svojem dosedanjem delu je pridobil podroben vpogled v potrebe in načine ponujanja najrazličnejših IT rešitev. V specifičnem obdobju razmer povezanih z obvladovanjem Covid-19 se je posvetil iskanju rešitev za učinkovito delo na daljavo. Številne uporabnike je vodil od idejne zasnove do vpeljave IT rešitev, ki so zagotovile nemoten delovni proces in poslovanje tudi v specifičnih pogojih delovanja na daljavo.