Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

EXAGRID - Newer pay ransomware again, Industry’s Best Ransomware Recovery

Podatkov v digitalni obliki je čedalje več, zato danes v veliki meri predstavljajo podjetje. Potrebno se je zavedati pomena podatkov in jih ustrezno varovati. Odgovornost je na vaši strani. Beseda »backup« ima danes veliko večji pomen, kot pred leti. Naj vam rast podatkov ne povzroča težav, zagotovite si edinstven "Tiered Backup Storage", ki je varen, zmogljiv in zanesljiv PBBA (Purpose Build Backup Appliance) diskovni sistem, ki vam bo omogočal uporabo vseh zmogljivih in naprednih funkcionalnosti zapisa ter hitro obnovo podatkov iz varnostnih kopij podatkov takrat, ko to najbolj potrebujete. Exagrid "Hyper-convergerd" diskovni sistem prinaša arhitekturo, ki omogoča znižanje stroškov (Pay-As-You-Grow model) brez omejitev širjenja diskovnih kapacitet. Odkrili bomo, kako učinkovito zaščititi vaše podatke, kako odpraviti težavo z »backup« diskovnim prostorom enkrat in za vselej ter kako zagotoviti 100% varnost nad vašimi varnostnimi kopijami podatkov pred zloglasnimi kriptovirusi.

Matej Felle

ADD d.o.o.

Matej Felle ima več kot 20 let izkušenj na področju IT rešitev. Že vrsto let deluje kot svetovalec in izvajalec na IT projektih v slovenskih in mednarodnih podjetjih s področja izgradnje podatkovnih centrov. Vseskozi se aktivno posveča arhitekturi rešitev na področju zaščite podatkov in neprekinjenega poslovanja, posledično izgradnji nadomestnih podatkovnih centrov lokalno in v oblaku. Sledi novostim na trgu ter jih uspešno uvaja v celovite rešitve.