Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Izgradnja interaktivnih poročil v praksi

Šli bomo skozi proces izdelave analitičnega poročila v praksi. Ustvarili bomo podatkovni model, govorili o prednostih in slabostih izdelave modela v Power BI/SQL, transformairali podatke, priključili plan h realizaciji ter predstavili dve izjemni novosti iz tega področja, in sicer ETL Datamart sistem in Field parametre.

Nejc Fabjan

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

Zaposlen v podjetju Business Solutions d.o.o., kjer se že 7 let srečuje in ukvarja s projekti poslovne analitike. Uspešno je zaključil številne projekte s poudarkom na poslovnem obveščanju. Pri svojem delu najpogosteje uporablja programsko opremo Power BI, kakor tudi Microsoftov program za strukturirana povpraševanja, SQL Server Management Studio. Pri izvajanju projektov stremi k natančnosti in se veseli novih izzivov.  

Tomaž Koren

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

Tomaž Koren ima več kot 15 let izkušenj na področju IT rešitev. Na IT projektih sodeluje kot svetovalec in izvajalec, predvsem na področju CRM in BI rešitev.