Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Je OpenTelemetry prihodnost opazovanja delovanja aplikacij?

Vzpon novih tehnologij, programskih ogrodij, in arhitektur je povzročil razcvet orodij za opazovanje delovanja aplikacij. To omogoča produktnim ekipam, da z zbiranjem celovitih podatkov o delovanju aplikacij, sprejemajo boljše ter bolj informirane odločitve. OpenTelemetry je odprtokodno ogrodje, ki nudi nabor protokolov in orodij za zbiranje ter tovorjenje telemetrije izven vaših sistemov. Dejstvo je, da OpenTelemetry uporabljajo visoko zmogljive ekipe po celem svetu, pa tudi to, da trenutno omogoča velik nabor funkcionalnosti. Ali je OpenTelemetry rešitev tudi za vašo ekipo? Pridružite se mi na predavanju, kjer bomo pregledali osnove opazovanja programske opreme in se potopili globoko v svet OpenTelemetry z močjo posameznega dnevnika, metrike in sledi.

Denis Ekart

tretton37 d.o.o

Denis Ekart works as a Lead Software Engineer at 13|37. He is a highly driven and innovative engineer with nearly a decade of professional experience in software design and development. His primary interests include designing and building performant cloud-native solutions. He has extensive knowledge and understanding of the .NET ecosystem, including ample experience in cloud technologies such as Microsoft Azure.