Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako 9altitudes pomaga podjetjem s področja proizvodne in oskrbovalne verige dosegati nove višave – transformacija digitalne niti danskega podjetja WindowMaster

Kako je dansko podjetje WindowMaster izvedlo prehod iz svojih zastarelih sistemov na Dynamics 365 in uspešno implementiralo ERP, Sales, Service and Power BI, ter tako dobilo vpogled v svojo oskrbovalno verigo v realnem času na različnih lokacijah in v različnih državah.

Bo P. Winther

9altitudes

Bo P. Winther je direktor prodaje v podjetju 9altitudes Denmark in izjemen strokovnjak na področju implementacije ERP rešitev. V svoji več kot 30-letni karieri je kot konzultant, projektni manager, arhitekt rešitev in prodajni direktor, pomagal proizvodnim in veleprodajnim podjetjem na danskem trgu pri digitalizaciji in optimizaciji procesov. Še posebej se osredotoča na strategijo in izvedbo prodaje in trženja, digitalno transformaciji podjetij, upravljanje sprememb in vodenje projektov.  

Torben Johnsen

9altitudes

Torben Johnsen je vodja informatike v skupini WindowMaster International A/S in že več kot 20 let skrbi za vpeljavo novih informacijskih rešitev. Obširno znanje s področja informacijske tehnologije in poslovnih procesov, ki ga je pridobil v dolgoletni karieri v danski vojski sedaj prenaša v skupino WindowMaster, kjer skrbi za vodenje oddelka informatike ter vpeljuje novo infrastukturo in sisteme, ki podpirajo vsakodnevne aktivnosti podjetja. Torben Johnsen works as Head of IT at WindowMaster International A/S and has been responsible for implementing new IT solutions in the group for more than 20 years. He is transferring his extensive knowledge of IT and business processes he gained during his long career in the Danish army. He’s a daily manager of the IT department and supports the companies in the group with infrastructure and systems applications for all daily operations.