Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako je upravljanje večoblačnih okolij postalo enostavnejše z AZURE ARC-om?

V današnjem IT svetu, ko je uporaba storitev v oblaku že vsakdanjik, se kot vedno pojavljajo novi izzivi za podjetja, med katerimi se vse pogosteje pojavlja, kako nadzirati in upravljati vse bolj zapletena okolja, ki se raztezajo prek več podatkovnih centrov in oblakov. Zato si bomo na predavanju pogledali, kako nam lahko Azure Arc storitev z enotno upravljavsko platformo poenostavi upravljanje tako storitev v oblaku kot tudi v našem lokalnem podatkovnem centru.

Rok Zemljarič

CRAYON, celovite IT rešitve, d.o.o.

Rok, mednarodno priznan in večkrat certificiran IT strokovnjak, je v podjetju Crayon d.o.o. zaposlen kot vodja storitvene ekipe, kjer sodeluje tako pri izvedbenih kot tudi prodajnih aktivnostih. Z več kot dve desetletji dolgimi lokalnimi in mednarodnimi izkušnjami s področja načrtovanja, implementacije in podpore infrastrukturnih rešitev se večinoma ukvarja z rešitvami v Microsoftovih okoljih, poleg Microsoftovih tehnologij pokriva tudi razne varnostne rešitve s področja varnostnega kopiranja podatkov in ščitenja podatkov pred virusi in drugo zlonamerno kodo. Zadnja leta se posveča Microsoftovim IT rešitvam v oblaku, kjer je bil udeležen na večjih projektih povsod, kjer so potrebovali njegove izkušnje. V prostem času je konstruktiven kritik digitalizacijske preobrazbe v Sloveniji ter zagret igralec Fortnite-a.