Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Kako združiti SharePoint Online in Power platformo v sodobni intranet

Komunikacija med zaposlenimi, pretok informacij in možnost hitrega dostopa do pomembnih virov organizacije (dokumentov, pravilnikov, objav…) so z naraščajočim trendom dela na daljavo, postali še pomembnejši. V mnogih organizacijah se je izkazalo, da je obstoječo intranetno strukturo povozil čas. Spremenjene razmere namreč zahtevajo nove pristope in bistveno večjo prilagodljivost, mnogokrat tudi popolno prilagoditev vsebin na prijavljenega uporabnika. Na predavanju bomo predstavili, kako so se prenove intraneta, v sodelovanju z Microsoftovim partnerjem leta 2022 za Slovenijo - B2 IT d.o.o., lotili v UKC Ljubljana in kako lahko tudi sami pristopite k izboljšanju izkoristku Sharpointa Online ter Power platforme.

Rok Godec

B2 IT d.o.o.

Kot predavatelj sem dolga leta spoznaval izzive uporabnikov in jih pomagal reševati. S posebno strastjo sem pomagal strankam razumeti pomen storitev v oblaku in jim v tej luči predstavljati, kako lahko postanejo še polj povezani in produktivni. Pred tremi leti sem sprejel izziv, da vzpostavim ekipo, ki se bo ukvarjala z razvojem novih gradiv in storitev, povezanih s platformo Microsoft 365. V zelo kratkem času je ta ekipa, postala ena vodilnih pri implementacijah Teamsov in digitalizacijah/avtomatizacijah z uporabo Power platforme ter bistveno prispevala, da je B2 IT d.o.o. postal Microsoftov partner leta 2022 za Slovenijo. Več o mojem delovanju in izkušnjah pa lahko preberete na profilu Linkedin. Vesel bom, če nas skupni interesi povežejo.  

Blaž Suhač

UKC Ljubljana

Blaž Suhač je v UKC Ljubljana pomočnik generalnega direktorja za informatiko. Poleg klasičnih nalog vodje Področja za informatiko se ukvarja z digitalno transformacijo in razvojem postmoderne IT infrastrukture, ki temelji na dogodkih in mikrostoritvah.