Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Locked shields ali olimpijske igre v IT

Locked Shields je edinstvena, največja in najkompleksnejša mednarodna vaja kibernetske obrambe, ki poteka v realnem času in ponuja kompleksen tehnični izziv. Na vaji je letos sodelovalo več kot 2000 strokovnjakov iz več kot 30 držav. Na predavanju si bomo pogledali, kako je vaja potekala in kako je Slovenija dosegla zavidljivo šesto mesto. Predstavili bomo tudi možnosti sodelovanja na vaji.

Gregor Spagnolo

SSRD d.o.o.

Gregor Spagolo je lastnik podjetja SSRD d.o.o., ki se osredotoča na varni življenjski cikel in usposabljanje software razvijalcev. Certificiran etični heker (CEH) in certificiran strokovnjak za varnost aplikaciji (CASE) z več kot desetletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju oblikovanja, implementiranja aplikacij in varnosti. Delo na varnostnem področju vključuje varnostne preglede, penetracije, analizo izvorne kode, varno programiranje, rudarjenje podatkov o varnostnih incidentih.