Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Na Triglav od kjerkoli in kadarkoli

Zavarovalnica Triglav je zagotovila bolj sodoben, varen, enostaven in poenoten način preverjanja identitet za dostop do naših aplikacij ter omogočila različnim nivojem zaupanja dostop do vsebin naših portalov. Na tovrsten način je zavarovalnica izboljšala in poenostavila uporabniško izkušnjo in posledično povečala število prijav v lastne digitalne rešitve. Uporabniki se lahko identificirajo z e-identitetami različnih nivojev zaupanja, od najnižjega do najvišjega nivoja, uporabijo pa lahko tudi različne elektronske identifikatorje slovenskih izdajateljev za spletno prijavo v posamezne rešitve.

Matevž Peterec

Zavarovalnica Triglav d.d.

Matevž Peterec je zaposlen v Zavarovalnici Triglav že deveto leto. Začel je kariero kot spletni razvijalec, kjer je pridobil izkušnje delovanja spleta in si razširil razgledanost digitalnih rešitev, ki so in bodo najbolj aktualne (digitalno plačevanje, mobilne denarnice, postopki identifikacije, personalizacija ... ) Tekom kariere se je preusmeril v projektno delo in vodenje. Je aktivni član (v vlogi člana ali vodje) v vseh projektih, vezanih na digitalizacijo Zavarovalnice Triglav, v katerih prispeva svoje znanje in splošno razgledanost o novih tehnoloških rešitvah in digitalizaciji zavarovalniških storitev.  

Albert Horvat

Zavarovalnica Triglav d.d.