Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Nova dimenzija varnosti z OCKV Telekoma Slovenije in rešitvami Microsoft

Ker se kibernetski napadi neprestano spreminjajo in razvijajo, mora sodobna kibernetska varnost uporabljati najsodobnejše tehnologije. Pa je to dovolj? Čeprav napredna tehnologija, ki danes vključuje tehnike strojnega učenja in umetne inteligence, veliko prispeva k zaznavanju in preprečevanju potencialnih varnostnih incidentov, je vse bolj pomembno tudi izurjeno oko varnostnega analitika. Njegova naloga je, da iz informacij, ki mu jih posredujejo tehnološka orodja, izlušči bistvo, ter pravilno in hitro ukrepa. Z varnostnimi rešitvami Microsoft, ki so podprte s storitvami Operativnega centra kibernetske varnosti, v Telekomu Slovenije uporabnikom zagotavljamo najvišjo stopnjo varnosti.

Metod Platise

Telekom Slovenije, d.d.

Metod Platiše je v Telekomu Slovenije produktni vodja za področja kibernetske varnosti. Ima več kot 25 let izkušenj, v dosedanji karieri pa se je ukvarjal s sistemskim inženiringom ter arhitekturami komunikacijskih omrežij. Vodil je tudi zahtevnejše projekte na področju sistemske integracije.  

Miha Vydra Stančič

Telekom Slovenije, d.d.

Miha Vydra Stančič je v Telekomu Slovenije sistemski inženir in razvijalec v oddelku IKT poslovne storitve. Ima več kot 15 let izkušenj, v dosedanji karieri pa se je ukvarjal s sistemskim inženiringom, razvojem aplikacij ter varnostnimi in oblačnimi rešitvami.