Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Poslovna delavnica: Digitalizacija in zeleni prehod

Vas zanima, kako lahko digitalizacija podpre proces uvajanja ESG načel (en. environment, social, governance; sl. okolje, družba, upravljanje) v poslovanju podjetij, s poudarkom na standardih poročanja trajnostne uspešnosti podjetja? Na delavnici z naslovom Digitalizacija in zeleni prehod boste na konkretnih primerih razvijali logične modele in kazalnike za poročanje o trajnostnih učinkih. NTK bralno priporočilo: V branje priporočamo knjigo, ki je nastala v soavtorstvu Adriane Rejc Buhovac in Marca J. Epsteina (Harvard Business School, Rice University), Making Sustainability Work: Best Practices in Managing and Measuring Corporate Social, Environmental, and Economic Impacts. -- Delavnica je omejena na 25 udeležencev. Mesto na delavnici si zagotovite na način, da oddate svojo prijavo z: - vpisom na svoj profil na www.ntk.si, - na urniku izberete delavnico, ki se je želite udeležiti in jo dodate v svoja predavanja.

Adriana Rejc Buhovac

UL, Ekonomska fakulteta

Adriana Rejc Buhovac je redna profesorica za management in organizacijo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani ter svetovalka Centra poslovne odličnosti. Je izkušena strokovnjakinja za razvijanje in uresničevanje strategij ter trajnostno naravnano poslovanje. Za slovenska in tuja podjetja je razvila več kot 70 strategij in sodelovala v več kot 100 drugih strateških projektih. Je vodja ekspertne skupine za trajnostno transformacijo poslovanja v MSP in SPIRIT Slovenija. V soavtorstvu z Marc J. Epsteinom (Harvard Business School, Rice University) je napisala knjigo Making Sustainability Work: Best Practices in Managing and Measuring Corporate Social, Environmental, and Economic Impacts.