Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Poslovna delavnica: Na pomoč! Stakeholderji me ne razumejo

Vpeljujete novo orodje, proces ali izvajate celovito transformacijo. Jasno je, to bo rešilo številne težave s katerimi se trenutno zaposleni in podjetje soočajo. Pa vseeno naletite na odpor. Uporabniki novega orodja ne želijo uporabljati. Kljub številnim izobraževanjem, še vedno ne poznajo najbolj osnovnih funkcij. Telefon v IT podpori nenehno zvoni, operaterji pa se počutijo kot papige, ki že 100. ponavljajo isto. Vam je situacija poznana? Na delavnici boste spoznali: - zakaj le pravi odgovor največkrat ni dovolj, da bi vas stakeholderji razumeli, - kaj narediti, da se bodo izobraževanja prijela - in kako zagotoviti uspeh projekta. -- Delavnica je omejena na 25 udeležencev. Mesto na delavnici si zagotovite na način, da oddate svojo prijavo z: - vpisom na svoj profil na www.ntk.si, - na urniku izberete delavnico, ki se je želite udeležiti in jo dodate v svoja predavanja.

Peter Dolenc

PDiVizija d.o.o.

Peter Dolenc ima več kot 15 let izkušenj z izvajanjem projektov, uvajanjem novih produktov, konceptov in rešitev ter vodenjem in razvojem timov. Uspešno je vodil transformacijo v več slovenskih podjetjih, kjer je kot glavno kompetenco vedno uveljavljal zmožnost podjetij za sprejemanje, uvedbo in izvajanje sprememb. V mednarodnih korporacijah Microsoft in Oracle je bil zadolžen za uvajanje novih konceptov na lokalnem nivoju in njihovi uveljavitvi na slovenskem trgu. Specializiran je za projektno vodenje tako po klasičnih kot tudi agilnih metodah projektnega vodenja, ki jih uspešno nadgrajuje z metodologijo upravljanja sprememb Prosci in modelom za osebno spremembo ADKAR. S svojim podjetjem PDiVizija d.o.o. in blagovno znamko Change2Value, je ekskluzivni partner podjetja Prosci®, vodilne svetovne metodologije upravljanja sprememb za regijo Balkana.