Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Power BI - perfektno finančno poročilo

Finance in računovodstvo so le eden izmed resorjev, ki je z veseljem začel uporabljati nov način poročanja z vsemi prednostmi, ki jih prinaša. To predavanje združi 15 let izkušenj ustvarjanja finančnih poročil v idealen proces za ustvarjanje Power BI poročil v tem resorju. Dotaknili se bomo vsega od Power Query do Power Pivot dela in na koncu še samih poročil in vizualizacij. Skratka predavanje polno idej in trikov, ki bodo vaše naslednje Power BI poročilo naredili boljše.

Gašper Kamenšek

Excel Olympics

Sem edini Slovenec z nazivom MVP za Excel. Svojo navdušenost in znanje delim preko podjetja Excel Olympics v obliki tečajev, projektov ter predavanj na konferencah po vsem svetu. Moja pot do večne sreče v profesionalnem svetu je vsako leto deliti znanje Excela s skoraj 500 tečajniki ter poslušalci in jim pokazati, kako z Excelom, Officeom 365 ter Power BI-jem postati produktivni preko njihovih pričakovanj.