Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Reševanje perečih varnostnih težav z rešitvami MS

Vsako leto se pojavijo nove varnostne težave in novi načini, kako jih odpraviti. Udeležence bomo popeljali skozi nekatera pereča varnostna vprašanja, ki so se v zadnjem letu pojavila v naravi, in pokazali, kako uporabiti Microsoftove rešitve za njihovo reševanje. Pojasnili bomo pomen in smernice za implementacijo nekaterih varnostnih rešitev, vgrajenih v sistem Windows, kot so ASR, Application guard, Application control, Microsoftove varnostne rešitve v oblaku, kot so Microsoft Defender za Office, Microsoft Defender za Endpoint in Microsoft Defender za Cloud ter veliko več.

Jakob Premrn

NIL

Senior Cyber Security Analyst, NIL Jakob Premrn is a senior cyber security analyst at NIL´s Security Operations Center (SOC). He is an expert in Microsoft security solutions and mainly works directly with SOC customers consulting them on improvements in cyber security growth and incident response procedures.