Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Spletne rešitve in parametrične kosovnice spletnega prodajnega konfiguratorja prek sistema Business Central

Sistem ERP - Microsoft Dynamics 365 Business Central omogoča enostavno prikazovanje podatkov in funkcionalnosti prek spletnih storitev. V prvem delu bo predstavljena tehnologija (.NET framework, Umbraco, protokol SOAP/REST) za izgradnjo spletne trgovine, ki omogoča direktno integracijo s sistemom ERP ter študija primera. Drugi del predavanja bo temeljil na predstavitvi rešitve spletnega konfiguratorja, ki je integriran s parametrično kosovnico sistema ERP. Predavanje bosta izvedla Dean Podgornik in Boris Prinčič - izkušena strokovnjaka na področju razvoja spletnih rešitev in integracije z ERP sistemom Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Dean Podgornik

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

Diplomiran inženir računalništva in informatike, ki v svetu razvoja spletnih rešitev deluje že več kot 10 let. V podjetju Business Solutions vodi ekipo spletnih programerjev pri razvoju spletnih aplikacij.  

Boris Prinčič

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

Z večletnimi izkušnjami v svetu poslovne informatike je Boris vodil vrsto projektov prenove informacijskih sistemov v podjetjih, fokusiranih predvsem na področjih financ in kontrolinga, poslovne inteligence in rezervacijskih sistemov. Specializiran za Microsoftove tehnologije, je Boris izpeljal in ima za sabo že precejšnje število uspešnih projektov implementacije, ki so mu pustili ogromno bazo znanja in dobre prakse. Trenutno zaposlen v podjetju Business Solutions d.o.o., se kot team manager ukvarja z vpeljevanjem integriranih informacijskih rešitev kot so, MS Dynamics NAV oz. Dynamics 365 Business Central, v poslovne procese podjetij.