Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Upravljanje naprav z Microsoft Endpoint Manager

Bolezen COVID-19 nas je resnično spodbudila, da smo začeli bolj natančno razmišljati o upravljanju naprav v svojih organizacijah. Če so imeli prej IT administratorji naprave »na dosegu roke« in so jih lahko enostavno konfigurirali, smo sedaj vse bolj priča scenarijem, ko uporabniki svoje naprave nesejo izven organizacije, ali pa pri delu uporabljajo svoje naprave. Microsoft Endpoint Manager nam omogoča upravljanje naprav vseh večjih platform, enostavno spreminjanje nastavitev in pravilnikov teh naprav, dvig varnosti naprav ter nameščanje aplikacij. Omogoča nam tudi podroben vpogled v delovanje teh naprav in morebitne optimizacije.

Jernej Pangeršič

Microsoft d.o.o.

Jernej Pangeršič je na Microsoftu zaposlen kot tehnični specialist na področju izobraževanja za osrednjo in vzhodno Evropo, kjer strankam pomaga v procesu digitalne transformacije šolstva in vpeljave Microsoftovih storitev. Njegovih predavanj (tako virtualnih in v živo) se je doslej udeležilo že več kot 10.000 ljudi.