Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Azure Container Apps – serverless container apps in action

Kubernetes postaja de facto standard za izvajanje skalabilnih kontaineriziranih delovnih obremenitev. Upravljanje in vzdrževanje Kubernetesa pa ni lahka naloga, prav tako ne osredotočanje na učinkovite delovne obremenitve z upoštevanjem vseh dobrih praks v domačem in oblačnem okolju. Azure Container App prinaša najboljše iz Kubernetesa, z najboljšimi ustaljenimi praksami v oblaku, brez kompleksnosti Kubernetesa, ki se nahaja v zakulisju. Razvijalcem in IT strokovnjakom omogoča, da se osredotočijo zgolj na delovno obremenitev, saj jim daje orodja, s katerimi se osredotočijo na popolnoma upravljano izkušnjo zanje in za njihove stranke. Na tem predavanju bomo raziskali, kako razmestiti in konfigurirati aplikacije, s poudarkom na življenjskem ciklu aplikacije, samodejnem skaliranju, vstopu brez upravljanja infrastrukture, obogatitvi funkcionalnosti s porazdeljenim izvajanjem aplikacij (Dapr), varnem upravljanju vseh skrivnosti in omogočanju hibridnih scenarijev za izvajanje aplikacij na Kubernetesom.

Rok Bermež

/

Rok Bermež works as a Lead software engineer at 13|37 consultancy firm. His primary interests include cloud computing and mixed reality development. With extensive experience in development and architecture, he participated in many projects. Since the CTP release of Microsoft Azure, many of those projects are based on the Microsoft Azure platform. Rok has been delivering courses, writing code, and speaking at conferences and community events on Microsoft technologies for the last couple of years.