Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Novosti v C# 12

Odkar vsako jesen izide nova verzija .NET, je tak ritem prevzel tudi C#. Tako bo letos novembra skupaj z .NET 8 hkrati izšel tudi C# 12. Na predavanju si bomo pogledali, kakšne novosti se v njem obetajo in kako bodo te vplivale na kodo, ki jo bomo pisali (in brali) v prihodnosti. Kjer bo to smiselno, si bomo sproti osvežili spomin, na katerih funkcionalnostih predhodnih verzij jezika posamezne novosti temeljijo. Kolikor bo mogoče, bomo novosti tudi praktično preizkusili.

Damir Arh

Razum d.o.o.

Damir Arh Microsoftove tehnologije pri svojem vsakdanjem delu uporablja že od študentskih let. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih poslovnih programskih rešitev, kjer se je tudi začel navduševati nad tehnikami za izboljševanje kakovosti aplikacij, kot sta testiranje in stalna integracija. V zadnjem času se vse več posveča mobilnim in spletnim rešitvam, ki niso namenjene zgolj okolju Windows. Zaposlen je kot arhitekt programske opreme v podjetju Razum. Od leta 2012 je nosilec naziva MVP, trenutno za področje razvojnih tehnologij.