Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Primer koncepta postavitve okolja v Microsoft Azure v reguliranih organizacijah

Če se v podjetju srečujete z izzivom skladnosti ali zagotavljanjem ustrezne platforme za aplikacije v oblaku, boste v tem predavanju okvirno spoznali, kako smo v specifični finančni instituciji s pristopom 'Everything as code' pripomogli k avtomatizaciji upravljanja skladnosti v okolju skozi transformacijo procesov in organizacije.

Gregor Šuster

Microsoft d.o.o.

Gregor Šuster je zaposlen v podjetju Microsoft Slovenija, kjer se kot svetovalec v ekipi Microsoft Services ukvarja z implementacijo rešitev, ki temeljijo na storitvah v oblaku Azure. Njegovo področje dela so predvsem varnostne rešitve ter rešitve, ki se dotikajo identitet, izkušnje pa v zadnjih letih večinoma pridobiva z delom na projektih pri večjih strankah v tujini.  

Tomaž Mlakar

Microsoft d.o.o.

Tomaž Mlakar je zaposlen v podjetju Microsoft Slovenija, se kjer kot svetovalec v ekipi Industry Solutions ukvarja z implementacijo rešitev, ki temeljijo na storitvah v oblaku Microsoft Azure. Njegovo področje dela je predvsem avtomatizacija z uporabo Azure DevOps in infrastrukture kot kode (Infrastructure as Code), izkušnje pa pridobiva z delom na projektih pri večjih strankah v tujini.