Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Red vs. Blue - Client Edition

Letošnji NTK Red vs. Blue bo posvečen varnosti na odjemalcih. Ti so pogosto prva tarča in prvi stik hekerjev z napadenim okoljem. Napadeni odjemalci nato hekerjem služijo kot odskočna deska na druge sisteme. Na predavanju si bomo pogledali, kaj hekerji na odjemalcih zlorabljajo najbolj pogosto, da pridobijo dostop do preostalih delov omrežja. Pogledali pa si bomo tudi, kaj so nujni ukrepi, ki jih lahko izvedemo za zaščito odjemalcev in s tem celotnega okolja. Predavanje je pripravljeno na podlagi izkušenj s penetracijskih testov in dolgoletnih izkušenj varovanja Windows okolja vseh velikosti.

Miha Pihler

Mikeji d.o.o.

Miha Pihler ima več kot 15 let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami. Specializira se za Windows strežniško okolje, aktivni imenik, Exchange in varnost v Microsoft okoljih. Pogosto sodeluje pri pisanju tehničnih člankov, knjig in tečajev. Je reden predavatelj na domačih in tujih konferencah in Microsoft skupnostih. Več kot 12 let je MCT in MVP in je eden redkih ljudi na svetu, ki je pridobil dva certifikata Microsoft Certified Master (MCM) – za Exchange in Active Directory. Miha Pihler trenutno med drugim dela na projektu v podjetju s seznama »Fortune 100«.  

Milan Gabor

Viris

Milan Gabor je certificirani etični heker in rad analizira, kreka, heka in analizira razne informacijske sisteme. Je lastnik in direktor podjetja Viris. Poleg vsega tega uživa v predavanjih in obiskih hekerskih konferenc. Še vedno sanja o letenju z jadralnim padalom.