Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Zaščitite podatke z IBM Storage rešitvami (tudi v MS Azure)

Na tej delavnici se bomo poglobili v IBM-ove rešitve za odpornost shranjevanja in se osredotočili na dve zmogljivi orodji: varovano kopijo (Safeguarded Copy) in IBM Storage Defender. Ti inovativni rešitvi sta zasnovani za odkrivanje in zmanjševanje različnih groženj, vključno z izsiljevalsko programsko opremo, ki kriptira tako varnostne kopije kot tudi žive podatke. Z uporabo vgrajenih inteligentnih orodij omogočamo strankam, da prepoznajo najvarnejše točke obnovitve podatkov in tako zagotovijo, da bodo njihovi ključni podatki ostali zaščiteni in da bodo lahko skladni z novo DORA EU regulativo.

David Kosmač

IBM Slovenija

David Kosmač v podjetju IBM opravlja vlogo vodje tehnične prodaje infrastrukture za skupino držav v srednji in vzhodni Evropi. V 15 letih svoje kariere je v različnih tehničnih in prodajnih vlogah pridobil obsežne izkušnje na področju sistemov za shranjevanje podatkov, ima pa tudi bogate izkušnje z večkulturnim okoljem ter celovito razumevanje poslovanja IT sistemov. V zadnjih letih je pomembno prispeval k uspehu poslovanja IBM Storage, tako v Sloveniji, kot tudi v številnih državah regije.