Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Microsoft 365 - Security & Compliance

Dandanes skorajda ne mine dan, ko ne izvemo za kakšen nov kibernetski napad. Če so si v preteklosti nekatera podjetja še privoščila izgovor v smislu »nas ne bi nihče hotel napasti«, moramo biti danes vsi pazljivi in veliko pozornosti povzročati varnosti. Office 365 nam na tem področju ponuja celo paleto produktov, ki dvignejo in vzdržujejo nivo varnosti v naših organizacijah. Tako lahko z orodjem, kot je Defender for Office 365 preprečimo phishing napade, z Defender for Endpoint pa dodatno dvignemo varnost naših naprav. Na predavanju si bomo pogledali nekaj teh orodij in kako lahko z njimi dvignemo nivo svoje varnosti. Secure Score nam omogoča natančno analizo in korake za implementacijo boljših pravilnikov, pogledali pa si bomo tudi, kako lahko naredimo simulacijo napada na zaposlene in kako se zaščitimo pred notranjimi in zunanjimi tveganji.

Jernej Pangeršič

Microsoft d.o.o.

Jernej Pangeršič je na Microsoftu zaposlen kot tehnični specialist na področju izobraževanja za osrednjo in vzhodno Evropo, kjer strankam pomaga v procesu digitalne transformacije šolstva in vpeljave Microsoftovih storitev. Njegovih predavanj (tako virtualnih in v živo) se je doslej udeležilo že več kot 10.000 ljudi.

Ostala predavanja

Upravljanje naprav z Microsoft Endpoint Manager

200 365

Šolstvo prihodnosti

100 EDU