Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Projektno vodenje z Microsoft Project for the web

Microsoft Project for the web je nova rešitev za upravljane projektov, ki nadomešča Microsoft Project in Project Online. Platforma Power Platform, na kateri je rešitev zasnovana, omogoča enostavno prilagoditev potrebam uporabnika in organizacije. V okviru predavanja bomo predstavili rešitev iz stališča individualnega projektnega vodje in vpeljave le tega v organizacijo, integracijo v Microsoft 365 - predvsem iz stališča integracije v Microsoft Teams in možnosti prilagoditev v okviru Power Platform (Prower Apps, Power Automate in Power BI).

Marko Zajc

Microsoft

Marko Zajc je se je po študiju matematike posvetil IT tehnologijam. V Microsoftu je zaposlen od leta 2002, kjer je bil najprej svetovalec za uvedbo rešitev v podporo sodelovanju in projektnemu vodenju, kasneje pa vodja prodaje storitev. Trenutno je v Microsoftu zadolžen za prodajo rešitev za upravljanje projektov v regiji srednje in vzhodne Evrope.