Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

"Red vs Blue - Cloud Edition"

Letos si bomo v okviru Red vs Blue delavnice podrobno pogledali, kako lahko uporabimo Microsoft oblačne storitve, kot je Windows Defender, Microsoft Sentinel in druge storitve za večjo varnost on-premises in oblačnega okolja. Na predavanju bo Milan Gabor demonstriral pogoste napade na odjemalce, Miha Pihler pa bo demonstriral, kako so ti napadi zaznani s strani Microsoft Defender-ja in drugimi Microsoft varnostnimi rešitvami ter kako si lahko z omenjenimi orodji pomagamo pri zaznavanju in obrambi pred napadi. Pogledali si bomo tudi možnost zaščite pred najnovejšimi in vedno bolj pogostimi napadi, kjer hekerji ukradejo prijavno sejo in jo nato zlorabljajo za dostope do uporabniških poštnih predalov. Napad deluje tudi v okoljih, kjer je implementirana in zahtevano večstopenjsko preverjanje identitete (MFA).

Miha Pihler

Mikeji d.o.o.

Miha Pihler ima več kot 15 let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami. Specializira se za Windows strežniško okolje, aktivni imenik, Exchange in varnost v Microsoft okoljih. Pogosto sodeluje pri pisanju tehničnih člankov, knjig in tečajev. Je reden predavatelj na domačih in tujih konferencah in Microsoft skupnostih. Več kot 12 let je MCT in MVP in je eden redkih ljudi na svetu, ki je pridobil dva certifikata Microsoft Certified Master (MCM) – za Exchange in Active Directory. Miha Pihler trenutno med drugim dela na projektu v podjetju s seznama »Fortune 100«.

Ostala predavanja

Microsoft PKI

300 AZU

Panel na temo informacijske varnosti

100 WIN

Milan Gabor

Viris

Milan Gabor je certificirani etični heker in rad analizira, kreka, heka in analizira razne informacijske sisteme. Je lastnik in direktor podjetja Viris. Poleg vsega tega uživa v predavanjih in obiskih hekerskih konferenc. Še vedno sanja o letenju z jadralnim padalom.

Ostala predavanja

Panel na temo informacijske varnosti

100 WIN

Zaščititi odjemalce in zmagati!

200 SEC