Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Uporaba GitHub Actions z .NET projekti

Če imate svojo kodo shranjeno v GitHub repozitoriju, so GitHub Actions lahko dobra izbira za njeno gradnjo in objavljanje. Na tem predavanju se boste spoznali z osnovami, ki vam bodo olajšale uporabo GitHub Actions v povezavi z .NET projekti. Ogledali si bomo razpoložljiva orodja, naučili se bomo razumeti in spreminjati datoteke YAML z delovnim tokom, preverili, kakšne akcije so na voljo v GitHub Marketplace, in sami kreirali preprosto akcijo.

Damir Arh

Razum d.o.o.

Damir Arh Microsoftove tehnologije pri svojem vsakdanjem delu uporablja že od študentskih let. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih poslovnih programskih rešitev, kjer se je tudi začel navduševati nad tehnikami za izboljševanje kakovosti aplikacij, kot sta testiranje in stalna integracija. V zadnjem času se vse več posveča mobilnim in spletnim rešitvam, ki niso namenjene zgolj okolju Windows. Zaposlen je kot arhitekt programske opreme v podjetju Razum. Od leta 2012 je nosilec naziva MVP, trenutno za področje razvojnih tehnologij.

Ostala predavanja

Vzorec MVU v .NET MAUI

300 APP