Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Poslovna inteligenca v podjetju DARS

Z vami bomo delili izkušnjo vpeljave poslovne inteligence v podjetju DARS. Kako smo oživili naše kazalce? Kako spodbujamo prehod iz klasičnega poročanja v analize? Kako nam Microsoft tehnologija Power BI omogoča deliti informacije in pomaga spremljati in analizirati poslovanje? Kakšno pot smo že prehodili in kam še želimo priti?

Marko Škufca

ADD d.o.o.

Ekonomist, poslovni informatik, ki je svojo poklicno pot povsem usmeril v poslovno in podatkovno analitiko. Svetovalec, analitik, predavatelj, arhitekt, izvajalec ipd. z več kot 13 let izkušenj in številnimi referencami doma in v tujini. V podjetju ADD je vodja programa BI. Pokriva celotno področje poslovne in podatkovne analitike, posebej je specializiran za načrtovanje in arhitekturo DWH/BI/CPM rešitev, pri čemer ohranja napreden nivo tehničnega znanja. Svoje sodelovanje z Microsoft je razširil s kompetenco P-TSP (področje Application Platform).  

Gorazd Cah

DARS d.d.