Uspešna zgodba

nedelja, 20. maj 2018

FMC | Enterprise authentikacija z različnimi »Captive« portali

Zasebni zdravstveni zavod v Združenem kraljestvu s 300 različnimi lokacijami, je želelo cenovno ugodno WiFi omrežje z enostavnim dodeljevanjem dostopov za različne profile uporabnikov z različnimi pozdravnimi »Captive« portali ter upravljanjem iz oblaka, namenjeno fizičnim osebam, medicinskim sestram, zdravnikom, obiskovalcem. Rešitev je morala podpirati Enterprise avtentikacijo ter BYOD za zaposlene, medicinske sestre in zdravnike.

Preberi več

petek, 18. maj 2018

ADD | Poslovna inteligenca v podjetju DARS

V DARSU je več kot 1200 zaposlenih, ki skrbijo za upravljanje in vzdrževanje vseh zgrajenih avtocest in infrastrukturnih objektov ter naprav na njih. DARS d.d. je konec leta 2017 upravljal skupno 617,6 km avtocest in hitrih cest, 139,8 km priključkov, 22,2 km razcepov, 26,6 km počivališč ter 9,8 km drugih cest.

Preberi več

sreda, 16. maj 2018

Konica Minolta | Spar Slovenija z orodjem K2 digitalizira procese in povečuje produktivnost

V podjetju Spar Slovenija d.o.o. so želeli izboljšati podporne procese, ki potekajo v zaledju (back office). Kot rešitev so želeli vpeljati enostavno platformo, preko katere bi lahko svoje procese v oddelkih digitalizirali (vhodni računi in dokumentacija, naročilnice, potni nalogi, dopusti, naročanje osnovnih sredstev,...) in povezali sisteme, kot so SAP, AD, Office 365 in druge.

Preberi več

četrtek, 03. maj 2018

Polycom | Rešitve za skupinsko delo v Skype for Business

Učinkovite rešitve za skupinsko delo ter profesionalno poslovno komuniciranje združujejo izmenjavo različnih vsebin, HD video in avdio komunikacijo, napredna tekstovna sporočila ter prikaz statusov, vendar pri tem kar 97 % obstoječih prostorov za sestanke ne omogoča kolaboracije v Skype for Business.

Preberi več

sobota, 13. maj 2017

NKT | Polycom rešitve za okolja poenotenih komunikacij

V sodobnem poslovnem svetu se je v zadnjih letih močno razširila uporaba rešitev za skupno delo in poenotene komunikacije, pri čemer najvišji nivo funkcionalnosti in uporabniške izkušnje zagotavlja uporaba storitve Microsoft Office 365 s širokim spektrom najboljših orodij za storilnost.

Preberi več