Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Od prodaje do pošiljke v Dynamics 365

Moderna poslovna rešitev v oblaku za velika podjetja, Dynamics 365, učinkovito povezuje prodajni proces in ERP. Adactina strokovnjaka bosta pokazala, kako z Dynamics 365 podjetja obvladujejo in realizirajo poslovne priložnosti - popeljali vas bomo od prodaje, preko pošiljke, do računa in nazaj. In to vse v oblaku!

Dejan Blatnik

Adacta d.o.o.

Dejanovo široko poznavanje poslovanja podjetij, Microsoftovih poslovnih rešitev in dolgoletne izkušnje s področja svetovanja podjetjem v širši regiji, mu omogočajo, da podjetjem pomaga poiskati pravo rešitev za njihove poslovne izzive. Dejan ima s strani Microsofta priznan status P-Seller.  

Boštjan Golob

Adacta d.o.o.

Boštjan že skoraj desetletje sodeluje pri implementacijah ERP sistemov v velika podjetja v Sloveniji in širše v regiji. Med njegovimi večjimi projekti so Delo, Eles, Cablex in Emezzeta, če naštejemo samo nekatere. Trenutno intenzivno sodeluje pri uvajanju Dynamics 365 for Operations za večjega mednarodnega naročnika, kar bo prva vpeljava omenjene rešitve v naši regiji.