Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 13. februar 2017

Microsoft Azure je OBLAK, na katerega morate staviti!

Brez začetnih naložb v infrastrukturo si zagotovite dostop do najsodobnejših rešitev v oblaku, s katerimi se lahko vaše podjetje prilagaja tudi najhitrejšim spremembam na trgu ter svoje podatke in poslovanje zaščiti v primeru katastrofe.

Na seminarju si bomo ogledali rešitve, ki so vam na voljo na platformi Microsoft Azure. Z virtualnimi strežniki si boste zagotovili računalniške zmogljivosti, v celoti prilagojene vašim poslovnim potrebam. Azure Backup vam brez začetnih naložb omogoča vzpostavitev varnostnega kopiranja vaših najpomembnejših poslovnih podatkov, shranjenih na fizičnih in virtualnih strežnikih. Če vas skrbi neprekinjeno poslovanje, vam bo prav prišel pregled rešitve Site Recovery, ki skrbi za replikacijo fizičnih ali virtualnih strežnikov na sekundarno lokacijo ali Microsoft Azure.

Pridružite se nam na spletnem seminarju Microsoft Azure je OBLAK, na katerega morate staviti, ki bo potekal v četrtek, 23. februarja, od 10.00 do 11.00. Webinar bo vodil Marko Kopič, Presales, Comtron. 

Prijava na webinar

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.