Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 20. september 2021

Zakaj in kako migrirati aplikacije v oblak? | SoftwareONE d.o.o.

Re-platformiranje aplikacij lahko prinese sedem prednosti - mobilnost, agnosticizem naprav, znižanje stroškov, izboljšano zmogljivost in zadovoljstvo uporabnikov, odpornost, razširljivost in zmanjšano upravljanje. Sama migracija aplikacij v oblak pa lahko prinese tudi številne izzive. Po podatkih Flexere, 90 % podjetij pričakuje, da bo uporaba oblaka presegla predhodne načrte zaradi Covid-19.

SoftwareOne vas vabi na NT konferenco:

"Na NT konferenci bo v ponedeljek, 27. septembra, ob 11. uri v dvorani Mediteranea naš vodja storitev Rok Zemljarič razpravljal o migraciji aplikacij v oblak, ki vključuje tudi morebitno modernizacijo samih aplikacij.

Za uvodni del pred letošnjim dogodkom pa se nam v četrtek, 23. septembra, 13.30-14.30, pridružite na SoftwareONE webinarju, kjer vam bomo predstavili, kako uspešno migrirati aplikacije v Azure in katera so ključna področja migracije, na katera morate biti še posebej pazljivi.

Prijavite se lahko z izpolnitvijo registracijskega obrazca na naši spletni strani."

 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.