Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Webinarji

četrtek, 16. maj 2019

B2 | Trilogija | Management proizvodnje

Pod izrazom I4.0 se skriva ogromno tehnoloških izzivov (IoT, pametni senzorji, roboti, predikcije, avtomatične izmenjave podatkov itd.). Na webinarju bomo predstavili dobre prakse, kako je BI jedro I4.0 in kako na njem graditi AI.

Preberi več

četrtek, 16. maj 2019

B2 | Ključna tveganja ob uvajanju BI in kako jih spremeniti v prednosti

BI je napredna tehnološka rešitev, katere implementacija prinaša številna tveganja. Mnogi BI projekti so bili v preteklosti neuspešni, bodisi zaradi neuporabe BI rešitve, bodisi zaradi nezaupanja tehnološki rešitvi. Na webinarju bomo predstavili, katera so tveganja in kako jih spremeniti v prednosti.

Preberi več

sobota, 15. april 2017

Mobilizirajte vaše prodajno osebje!

Ker so vaši prodajni zastopniki ogledalo vašega podjetja, si ne morete privoščiti, da bi bili vaši prodajalci ali storitveni predstavniki na terenu pred strankami nepripravljeni in brez pravih orodij.

Preberi več

sobota, 15. april 2017

Office 365 za zaščito obstoječih naložb v malih podjetjih

Če v svojem malem ali srednje velikem podjetju uporabljate izdelek Small Business Server 2008 ali 2011, gotovo veste, da se podpora zanj bliža koncu. Torej potrebujete dober nasvet, kako svojo infrastrukturo brez večjih stroškov razvijati naprej brez pretresov, ki bi ogrozili vaše poslovanje ali prekinili delo zaposlenih.

Preberi več

ponedeljek, 20. marec 2017

Poenostavite delo s papirji in prihranite

Vsi vodje malih in srednje velikih podjetij ter računovodskih servisov bi si želeli svet brez papirja, saj ravno zaradi počasnega posredovanja papirnatih računovodskih dokumentov informacije niso vedno natančne in dovolj hitro pri roki.

Preberi več

ponedeljek, 13. februar 2017

Microsoft Azure je OBLAK, na katerega morate staviti!

Brez začetnih naložb v infrastrukturo si zagotovite dostop do najsodobnejših rešitev v oblaku, s katerimi se lahko vaše podjetje prilagaja tudi najhitrejšim spremembam na trgu ter svoje podatke in poslovanje zaščiti v primeru katastrofe.

Preberi več

ponedeljek, 16. januar 2017

Power BI, od podatkov do napredne vizualizacije

S pravimi orodji za analizo in prikaz poslovnih podatkov lahko ustvarite konkurenčno prednost in poiščete odgovore na svoja najbolj pereča vprašanja. Kako to doseči, odkrijte na spletnem seminarju Power BI, od podatkov do napredne vizualizacije.

Preberi več