Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Webinarji

ponedeljek, 20. september 2021

Zakaj in kako migrirati aplikacije v oblak? | SoftwareONE d.o.o.

Re-platformiranje aplikacij lahko prinese sedem prednosti - mobilnost, agnosticizem naprav, znižanje stroškov, izboljšano zmogljivost in zadovoljstvo uporabnikov, odpornost, razširljivost in zmanjšano upravljanje. Sama migracija aplikacij v oblak pa lahko prinese tudi številne izzive. Po podatkih Flexere, 90 % podjetij pričakuje, da bo uporaba oblaka presegla predhodne načrte zaradi Covid-19.

Preberi več

sreda, 15. september 2021

Serija spletnih webinarjev Modern Manufacturing Powered by Analytics | ADD

Proizvodna podjetja so vsekakor med najbolj podatkovno intenzivnimi organizacijami. Vsako minuto proizvodnja podjetja in njihove proizvodne linije, stroji, roboti in senzorji ustvarijo velike količine podatkov. Mednarodne študije kažejo, da je podatkovna preobrazba v proizvodnjah podjetij in zrelost poslovne inteligence v povprečju na nizki ravni. Velikokrat je omejen le na določeno proizvodno linijo, stroj ali produkt, manjka pa popolna integrirana analitična rešitev.

Preberi več

sreda, 08. september 2021

Predavanje NB-IoT ali LTE-M | Boštjan Snoj, A1

Tehnološke razlike med NB-IoT in LTE-M tehnologijama ter čemu je vsaka namenjena. Ključna vprašanja, ki si jih moramo zastaviti pri izbiri, ter najpogostejše napake, ki jih naredimo pri razvoju IoT modulov.

Preberi več

četrtek, 16. maj 2019

B2 | Trilogija | Management proizvodnje

Pod izrazom I4.0 se skriva ogromno tehnoloških izzivov (IoT, pametni senzorji, roboti, predikcije, avtomatične izmenjave podatkov itd.). Na webinarju bomo predstavili dobre prakse, kako je BI jedro I4.0 in kako na njem graditi AI.

Preberi več

četrtek, 16. maj 2019

B2 | Ključna tveganja ob uvajanju BI in kako jih spremeniti v prednosti

BI je napredna tehnološka rešitev, katere implementacija prinaša številna tveganja. Mnogi BI projekti so bili v preteklosti neuspešni, bodisi zaradi neuporabe BI rešitve, bodisi zaradi nezaupanja tehnološki rešitvi. Na webinarju bomo predstavili, katera so tveganja in kako jih spremeniti v prednosti.

Preberi več

sobota, 15. april 2017

Mobilizirajte vaše prodajno osebje!

Ker so vaši prodajni zastopniki ogledalo vašega podjetja, si ne morete privoščiti, da bi bili vaši prodajalci ali storitveni predstavniki na terenu pred strankami nepripravljeni in brez pravih orodij.

Preberi več

sobota, 15. april 2017

Office 365 za zaščito obstoječih naložb v malih podjetjih

Če v svojem malem ali srednje velikem podjetju uporabljate izdelek Small Business Server 2008 ali 2011, gotovo veste, da se podpora zanj bliža koncu. Torej potrebujete dober nasvet, kako svojo infrastrukturo brez večjih stroškov razvijati naprej brez pretresov, ki bi ogrozili vaše poslovanje ali prekinili delo zaposlenih.

Preberi več

ponedeljek, 20. marec 2017

Poenostavite delo s papirji in prihranite

Vsi vodje malih in srednje velikih podjetij ter računovodskih servisov bi si želeli svet brez papirja, saj ravno zaradi počasnega posredovanja papirnatih računovodskih dokumentov informacije niso vedno natančne in dovolj hitro pri roki.

Preberi več