Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 30. avgust 2022

Sodelovalni procesi so zmagovalni procesi – Digitalizacija poslovanja | B2 IT

Pri B2 IT večkrat naletijo na situacijo, ko si management različnih podjetij zaželi digitalizirati poslovne procese, nato pa svojo vizijo digitalizacije prepusti izključno IT oddelku oz. osebi, ki je najbolj kompetentna za izvedbo v tehničnem smislu.

Digitalizacija kot proces zagotovo ni le tehnični proces ampak tudi proces poslovnega razvoja, ki mora sovpadati z dolgoročno vizijo razvoja podjetja ter poslovnih odločitev, ki jih sprejema management. Tu se hitro lahko naleti na prepad med željami managementa ter tehničnimi oz. splošnimi zmožnostmi podjetja za izvedbo kvalitetne digitalizacije.  

Če kapitan dobro pozna svojo ladjo in ljudi, ko jo vodi čez razburkano morje, mora tudi manager dobro poznati svoje zaposlene in podjetje, ko ga vodi po poti gospodarskih izzivov. Največji izziv pri digitalizaciji je, srečanje dveh svetov poslovnega in tehnološkega, ki običajno ne govorita istega jezika. Management vidi kam bi digitalizacija morala iti, medtem ko tehnično osebje to prevede v svojo terminologijo, ki na koncu ne sovpada z željami managementa.    

Da boste managerji lažje razumeli svojo vlogo pri digitalni transformaciji ter da vam pomagamo pri razumevanju tehničnega jezika, vas B2 IT vabi na webinar namenjen managerjem in lastnikom ne tehnoloških podjetij, ki vas bo popeljal v proces digitalizacije pomemben za vas.   

Vam besede, kot so Power Apps, Power BI, Power Automate, Sharepoint intranet, Microsoft 365 predstavljajo neznanke  

Če ste si odgovorili z "Da, brez skrbi"  poskrbeli bomo, da si po srečanju z nami odgovorite na njih in se znotraj vizije razvoja vašega podjetja opremite za dobro sodelovanje s tehničnim osebjem pri vaši digitalni transformaciji.  

Če ste si odgovorili z "Ne, brez skrbi"  pokazali vam bomo kar nekaj novosti, ki vam bodo koristile pri odločanju glede digitalizacije v Microsoft 365 okolju ter vam razkrili tudi nekaj trikov, ki jih do sedaj še niste poznali.  

Prijavite se tukaj: bit.ly/3T5iPld. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.