Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 15. april 2017

Mobilizirajte vaše prodajno osebje!

Ker so vaši prodajni zastopniki ogledalo vašega podjetja, si ne morete privoščiti, da bi bili vaši prodajalci ali storitveni predstavniki na terenu pred strankami nepripravljeni in brez pravih orodij.

Navdušite vaše stranke z bogatimi mobilnimi aplikacijami Microsoft Dynamics CRM, ki vašim zaposlenim na terenu zagotovijo vse, kar potrebujejo:

  • Enostavno spremljanje odzivov strank in beleženje »mehkih« podatkov
  • Napredne možnosti za upravljanje s podatki na pametnih telefonih in tablicah
  • Samodejno spremljanje in analizo zaključkov srečanj s strankami

Vse prednosti mobilnih rešitev Microsoft Dynamics CRM bo na spletnem seminarju 25. aprila 2017 predstavil Jure Jesenovec, direktor podjetja INNITO. Z več kot 10 leti izkušenj s področja sistemov za upravljanje odnosov s strankami bo predstavil, kako lahko prodajni in storitveni oddelki naredijo več, oblikujejo boljše odnose s strankami in podjetju zagotovijo boljše podatke o stanju na terenu.

Pridružite se nam na spletnem seminarju Napredni mobilni odjemalci za prodajo in storitve.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.