Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 15. april 2017

Office 365 za zaščito obstoječih naložb v malih podjetjih

Če v svojem malem ali srednje velikem podjetju uporabljate izdelek Small Business Server 2008 ali 2011, gotovo veste, da se podpora zanj bliža koncu. Torej potrebujete dober nasvet, kako svojo infrastrukturo brez večjih stroškov razvijati naprej brez pretresov, ki bi ogrozili vaše poslovanje ali prekinili delo zaposlenih.

Uroš Lesjak, svetovalec iz podjetja Inovis, vam bo na spletnem seminarju, ki bo potekal 20. aprila, pokazal, kako lahko s hibridnim prehodom na Office 365 ohranite svoje obstoječe naložbe in obenem izkoristite oblak tam, kjer vam bo prinesel največ vrednosti. Ohranili boste lahko poslovne aplikacije in vpeljali nove storitve z e-pošto in sodelovanje. Katere prednosti vam prinaša ta pristop?

  • Najboljše rezultate si boste zagotovili z nizko naložbo
  • Ohranili boste večino naložb v informacijsko infrastrukturo – vaše poslovne aplikacije v okolju Windows in SQL Server bodo nemoteno delovale naprej
  • Pred neželeno pošto in varnostnimi grožnjami vas bo varovala najsodobnejša rešitev za e-pošto

Ne tvegajte svojega poslovanja in odkrijte, kako lahko z oblakom Office 365 zaščitite svoje naložbe in si zagotovite nove možnosti za visoko storilnost in učinkovitost. Pridružite se nam na spletnem seminarju 20. aprila.

Prijava na webinar.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.