Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 20. marec 2017

Poenostavite delo s papirji in prihranite

Vsi vodje malih in srednje velikih podjetij ter računovodskih servisov bi si želeli svet brez papirja, saj ravno zaradi počasnega posredovanja papirnatih računovodskih dokumentov informacije niso vedno natančne in dovolj hitro pri roki.

Odkrijte, kako lahko povečate poslovno učinkovitost in prihranite čas ter denar z brezpapirnim poslovanjem na spletnem seminarju »Poenostavite delo s papirji in prihranite«, ki bo potekal 24. marca 2017 od 10.00 do 11.00.

Predaval bo Slavko Frelih, direktor operative v podjetju PRONET d.o.o., ki ima dolgoletne praktične izkušnje s področij informatike, prodaje, tehnične podpore in vodenja projektov. Na seminarju se bo osredotočil na brezpapirno poslovanje z uporabo sodobnih tehnologij, kot sta Office 365 in AccountingBox, poslovni sistem v oblaku za vodenje poslovanja. Ogledali si boste, kako začeti z brezpapirnim poslovanjem in poenostaviti delovne procese, ter spoznali načine za pospešitev izmenjave dokumentov z računovodstvom.

Brezpapirno poslovanje je odlična priložnost za prihranek in višjo učinkovitosti poslovanja. Ne zamudite je.

Prijava na webinar.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.