Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 16. januar 2017

Power BI, od podatkov do napredne vizualizacije

S pravimi orodji za analizo in prikaz poslovnih podatkov lahko ustvarite konkurenčno prednost in poiščete odgovore na svoja najbolj pereča vprašanja. Kako to doseči, odkrijte na spletnem seminarju Power BI, od podatkov do napredne vizualizacije.

Seminar bosta vodila Borut Olenik in Erik Hočevar s podjetja ADD in predstavila, kako lahko mala in srednje velika podjetja z orodjem Power BI enostavno in dosledno analizirajo velike količine poslovnih podatkov iz najrazličnejših virov znotrajin zunaj organizacij. Do podatkov lahko dostopajo z različnih naprav, pripravijo privlačna interaktivna poročila ali pa na eni sami nadzorni plošči spremljajo vse ključne podatke ter tako odkrijejo priložnosti za povečanje učinkovitosti in uspeh. 

Prijavite se in spoznajte poslovno vrednost rešitve Power BI ter svojemu podjetju zagotovite popolnoma nov pogled na podatke.

Agenda in prijava na webinar.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.