Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 15. september 2021

Serija spletnih webinarjev Modern Manufacturing Powered by Analytics | ADD

Proizvodna podjetja so vsekakor med najbolj podatkovno intenzivnimi organizacijami. Vsako minuto proizvodnja podjetja in njihove proizvodne linije, stroji, roboti in senzorji ustvarijo velike količine podatkov. Mednarodne študije kažejo, da je podatkovna preobrazba v proizvodnjah podjetij in zrelost poslovne inteligence v povprečju na nizki ravni. Velikokrat je omejen le na določeno proizvodno linijo, stroj ali produkt, manjka pa popolna integrirana analitična rešitev.

Organizacije se tako na različne načine trudijo spoznati in razumeti, kaj se dogaja v njihovih notranjih procesih in kako proizvodne operativne dejavnosti vplivajo na poslovne in finančne ključne kazalnike.

 Verjamemo, da je povezava med operativnimi in poslovnimi podatki ključnega pomena za razumevanje lastnega poslovanja, vendar pa to ni dovolj. Hitro spreminjajoče se ekonomsko okolje sili podjetja, da poleg kupcev in dobaviteljev pozorno spremljajo tržne trende in konkurenco. Zunanji podatki se tako lahko uporabijo za zapolnitev vrzeli v informacijah, potrebnih za boljše odločitve.

Spletni seminar bo prikazal naš pristop k implementaciji sodobne rešitve za poslovno analitiko, ki lahko pomaga proizvodnim podjetjem, da izkoristijo svoje in zunanje podatke in se iz krize rešijo kot zmagovalci.

 

Glavna govorca na spletnem seminarju bosta Uroš Hribar, Head of Business Analytics v ADD in mag. Marko Škufca, Business Solution Director, ki bosta predstavila najnovejše ugotovitve skupaj z dobrimi praksami in primeri iz prakse s proizvodnega segmenta, podprte s predstavitvijo v Power BI. 

V ADD smo uspešno implementirali več kot 160 projektov v 26 državah. Naše rešitve dnevno uporablja več kot 15.000 uporabnikov. Največje reference predstavljajo uspešno izpeljani mednarodni projekti, proizvodnja podjetja pa so ena od glavnih strateških usmeritev, kjer stranke lahko podpremo ne le s tehnološkim, pač pa tudi s poslovnimi znanji.

ADD je dolgoletni globalni Microsoftov partner z najvišjimi partnerskimi statusi kot so: Microsoft BlackBelt Partner for Application platform (BI, Big Data), Microsoft Gold Partner for Data Analytics, Application Development and Cloud Platform in vodilni partner v Sloveniji na področju analtike. ADD je bil razglašen za Microsoftovega partnerja leta 2016 in 2021.

Povezava do webinarjev se nahaja tukaj.

WEBINARJI:

  • Sodobna analitična rešitev za industrijo 4.0

 

  • Manufacturing powered by Analytics

 

  • Manufacturing powered by AI

 

  • Reducing the Cost of Damaged Goods with Scrap Analysis

 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.