Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 06. februar 2017

Z umetno inteligenco do bolj optimalnih poslovnih odločitev

Če želimo sprejemati relevantne odločitve dlje časa, jih moramo utemeljiti na dejstvih. Žal dejstva mnogokrat postanejo znana šele dolgo po odločitvi.

Zato jih pri odločanju nadomestimo z ocenami, pri čemer si vedno vzamemo nekaj rezerve. Te rezerve se skozi verigo odločitev v procesu kopičijo in zato celoten proces ni ravno optimalen. Na webinarju si bomo na dveh primerih ogledali, kako s sodobnimi orodji za zajem in obdelavo podatkov izboljšamo ocene in zmanjšamo potrebne rezerve v verigah. 

Pridružite se nam na spletnem seminarju, ki bo potekal 16. februarja 2017 od 10.00 do 11.00 ure in ga bo vodil mag. Jože Marinček, vodja področja poslovne inteligence in napredne analitike ter Microsoft P-Seller na področju strojnega učenja.

Agenda in prijava na webinar.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.