Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

nedelja, 22. november 2020

Partnerji NT Remote tokrat na e-razstavnih prostorih

Naši partnerji, ki se na NT konferenci sicer predstavljajo na svojih razstavnih prostorih, se bodo na virtualnem NT Remote z vami družili prek e-razstavnih prostorov. Ne pozabite jih obiskati in preveriti, kaj zanimivega so pripravili tokrat, nekateri med njimi vas bodo razveselili z lepimi nagradami in super nagradnimi igrami!

Preberi več

nedelja, 22. november 2020

NT Remote nagrajuje vaše mnenje

Mnenje udeležencev NT Remote nam veliko pomeni, saj lahko le na podlagi tega v prihodnje izvedemo še kak podoben dogodek, ki vam bo še bolj pisan na kožo. In prav zato, ker nam pomagate, da bomo še boljši, bomo nekaj vaših mnenj tudi nagradili.

Preberi več

petek, 20. november 2020

Microsoftov predsednik BRAD SMITH ekskluzivno za NT Remote

Ponosni in počaščeni smo, da nam bo vrata v 2-dnevni vrtiljak tehnologije in poslovanja odprlo zveneče ime, brez katerega si našega oblaka ne predstavljamo. Na prvo NT Remote jutro nas bo prebudil in nas na krilih Microsoftove vizije popeljal predsednik Microsofta BRAD SMITH!

Preberi več

petek, 20. november 2020

Na NT Remote tudi Anke den Ouden, regijska generalna direktorica, Microsoft CEE

V zadnjih mesecih se je zgodila izjemna digitalna preobrazba. Podjetja, ki so s pomočjo digitalnih tehnologij poiskala nove varne in učinkovite načine poslovanja, postajajo vedno bolj odporna na spremenjene okoliščine ter predstavljajo pozitiven zgled slovenskemu gospodarstvu. Anke den Ouden nas bo z rešitvami za prihodnost ponesla v svet po trenutni gospodarski krizi.   

Preberi več

ponedeljek, 16. november 2020

BLOG | Dalibor Vukovič | Kibernetska varnost v 5G desetletju

V okviru vse bolj zapletenih in številnih kibernetskih groženj ima kibernetska varnost osrednjo vlogo tudi pri uvajanju tehnologije 5G, skladno s tem pa bo treba tehnologije kibernetske varnosti izvajati iz procesa oblikovanja. Vse naprave, ki so povezane z ekosistemom organizacije, je treba identificirati in varnostno oceniti. In medtem ko je segmentacija omrežja relevantna tehnika za vsaj delno obvladovanje tveganj in zaščito občutljivih virov, obstoječe strategije morda pri tehnologiji 5G ne bodo v celoti ustrezne.

Preberi več